Flygfoto med flygande vinge

IMG_8023

Idag blåste det ju inte riktigt storm, bara nästan, men flygbart kändes det i alla fall.  Min flygande vinge från förr fick ju en ny kamera som jag skrev i ett tidigare inlägg, och det var dags för testflygning. Hur mycket testflygning det nu kan bli med en vinge som är pålitligheten själv. Vill man ha något enkelt som bara fungerar och som lätt kan startas varsomhelst, kräver inte ens en enda meter plan mark för start. Då ska man satsa sina sista slantar på en vinge. Man kastar bara upp den i luften och fångar den i handen när man landar.

R:283,G:256,B:404
Här har vi Påarpsviken och Laxvik i bakgrunden och allra längst bort borde Mellbystrand och Båstad ligga.

R:300,G:256,B:364
Jo, såhär blir bilderna från Mobiusen, tycker det är helt klart godkänt för denna enkla kamera och som sagt det skiljer ju en del i pris på Mobius och en Gopro.

R:288,G:256,B:391
In för landning, och snart släpper jag högerhanden för att fånga vingen. Hur gick det? 1 av 2 fångades.

IMG_7988
Körde ju med videolänk ner till marken men det får väl erkännas att det gick inte så bra. 100MW fungerade på dessa avstånd men vingen studsade runt i den hårda vinden så jag kunde inte släppa den med blicken och helt förlita mej på skärmen. Det känns som att den uppdaterar tillräckligt fort för att det ska gå. Fortsättning följer.

IMG_7989

Dagens ”outfit” nä jag menar setup.

IMG_8003

Vingar är kul! Gjord av epp.
[fbshare type=”button” width=”100″]

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments

  • Expanded PolyPropylene är epp inget styren i den alls.. får man fråga vilken tillverkare det är på den där vingen och vad du kör för motor/esc? vill själv bygga en runt metern som kan ta ett 4s

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *