Springa och reparation

IMG_8067

Vek av från asfaltsturen rakt in i skogen, längtade efter skogslöpning.

IMG_8071

Härligt värre, en springtur kan helt förändra en dag, man mår ju bara så bra av att springa och vara ute.

IMG_8080

En cykelbelysning har krånglat, hade på känn att det var något med laddningen som strulade. Jodå 4 skruvar senare så hittade jag felet, bara att löda till så borde det fungera.

IMG_8081

Härligt, det funkar!

 

Vilken dag!

IMG_8044

Pulkaåkning på förmiddagen för att sedan på eftermiddagen återigen ha barmark under skorna. Liten springrunda med sovande Tuva.

Nu följer ett erkännande: Finns inga bildbevis, var upptagen av rådande verklighet.

Detta hände för 2 veckor sedan och det vet jag för så länge har vi haft hyrbil sa man till mej idag när jag hämtade pärlan. Vår bil har ingen snorkel, en sådan som sitter på Landrover defender till exempel. Detta vet jag efter att ha kört ned i ett vattenhål, öppnade dörren o kikade ut, det går ju inte ens upp till tröskeln, så jag körde vidare, oj nu ser jag vatten upp på motorhuven, motorn börjar hacka och stannar, pinsamt! Det blir till o kliva ut och putta bilen ur vattenpölen (modell stor). Körde startmotor litegrann, ganska länge och ja, nästan ja, den går igång, tack, ingen såg, ännu mera tack. Kör hem och funderar på om det går att mörka detta lilla äventyr men den går liksom inte riktigt bra. Kommer hem berättar, åker ned till min gode vän JanE i husbåten och pratar ut, klockan är mycket och näe nu går den inte igång alls. Nästa dag bogserar JanE upp mej till bildoktorn. Bogserlinan går av i rondellen, vi knyter ihop och kör vidare, tack alla tutare. Så idag hämtade jag o Tuva pärlan igen, pris som ett bra Gitzostativ med videohuvud modell bättre. Bara att glömma o gå vidare.

IMG_8054
Läser dessa böcker nu. Tipsade min (tror jag) chef om den översta, att han borde läsa den men så här efteråt var det nog inte så smart, men det finns ett kryphål och det är att han vill låna mitt ex och den kommer att komma bort.

[fbshare type=”button” width=”100″]

Springa med vagn

_MG_3101

Ikväll blev det en härlig springtur med Tuva i vagnen. Inte helt lätt att få ens en ynka halvtimmes ledigt för träning. Så då är det enklast att anpassa sej och kolla om någon skulle kunna tänkas vilja hänga med på en tur. Med lampor och spännande snack om skogen och natten så kan man väcka ett intresse som gör att det går vägen, och då gäller det att hänga på. Tuva sjunger gärna i vagnen och då är det ju bara för mysigt att springa.

_MG_3104

Halva springturen är belyst men resten då? Pengarna gick väl till någon av alla golfbanor alldeles säkert!!!!! Strålkastare på vagnen lyser upp fint!

-Spring då pappa spring!

-Jag springer ju, det går inte fortare!

Min PT heter Tuva o är 2 år.

_MG_3112

Pannlampa på! Bara en enkel Petzl gör susen.

[jamiesocial]

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...