Vilken dag!

IMG_8044

Pulkaåkning på förmiddagen för att sedan på eftermiddagen återigen ha barmark under skorna. Liten springrunda med sovande Tuva.

Nu följer ett erkännande: Finns inga bildbevis, var upptagen av rådande verklighet.

Detta hände för 2 veckor sedan och det vet jag för så länge har vi haft hyrbil sa man till mej idag när jag hämtade pärlan. Vår bil har ingen snorkel, en sådan som sitter på Landrover defender till exempel. Detta vet jag efter att ha kört ned i ett vattenhål, öppnade dörren o kikade ut, det går ju inte ens upp till tröskeln, så jag körde vidare, oj nu ser jag vatten upp på motorhuven, motorn börjar hacka och stannar, pinsamt! Det blir till o kliva ut och putta bilen ur vattenpölen (modell stor). Körde startmotor litegrann, ganska länge och ja, nästan ja, den går igång, tack, ingen såg, ännu mera tack. Kör hem och funderar på om det går att mörka detta lilla äventyr men den går liksom inte riktigt bra. Kommer hem berättar, åker ned till min gode vän JanE i husbåten och pratar ut, klockan är mycket och näe nu går den inte igång alls. Nästa dag bogserar JanE upp mej till bildoktorn. Bogserlinan går av i rondellen, vi knyter ihop och kör vidare, tack alla tutare. Så idag hämtade jag o Tuva pärlan igen, pris som ett bra Gitzostativ med videohuvud modell bättre. Bara att glömma o gå vidare.

IMG_8054
Läser dessa böcker nu. Tipsade min (tror jag) chef om den översta, att han borde läsa den men så här efteråt var det nog inte så smart, men det finns ett kryphål och det är att han vill låna mitt ex och den kommer att komma bort.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Responses to Vilken dag!

 1. Lilly 7 januari, 2015 at 07:53 #

  Hejsan vi önskar er en god fortsättning och ett alldeles fantastiskt 2015. // Lilly å Janne

  • Daniel Johanson 9 januari, 2015 at 08:14 #

   Hej Lilly o Janne.
   Ett riktigt gott nytt år till er.
   Hälsningar Daniel

Lämna ett svar

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes