www.naturfilm.se

one.com naturfilm.se

En bra och en dålig nyhet idag! För det första så inleds Vargjakten i Sverige idag och det tycker jag förstås är djupt olyckligt. Men som jag skrev tidigare så var det väntat!

En kul grej är att jag har köpt domänen www.naturfilm.se, den domänen har jag varit sugen på länge. Den har varit till salu för ett gäng tusenlappar men det har varit för mycket för mej. Men för ett par månader sedan så såg jag att den var uppsagd, satte in ett larm i telefonen och klockan 4:00 idag så väntade jag på att den skulle kunna bli ledig och det blev den. Har en liten dröm kring den och så får man se vad det blir. Men ett nytt projekt är startat, men det dröjer ett par veckor innan där kommer finnas något av värde.

IMG_8485

Bikes vs cars

Ni vet killen som gjorde filmen Banas och blev stämd av dole och vann och som därefter gjorde filmen big boys goes banas om rättegången, filmar för fullt sin nya film Bikes vs cars.

Fredrik Gerteen handlar det om. Ämnet ligger mej varmt om hjärtat. Cykling är livet! Kolla på trailern i väntan på filmen.

 

Vilda vackra älgar

I mittuppslaget i dagens Hallandsposten finns en bild som känns olustig och riktigt otäck, ämnet är förberedelser för älgjakt. Bilden liknar bilder som Mary Ellen Mark har tagit i Usa på marginaliserade människor. Vuxna män hanterar vapen i åsyn av barn.

 

Länk till bilden som jag tycker är kontroversiell

http://hallandsposten.se/image_processor/1.1792473.1349705235!/image/2092657292.jpg_gen/derivatives/wide/2092657292.jpg?maxWidth=468

 

Vi fick en Dotter!

Syns det att vi är något lite förväntansfulla? Hursomhelst så trodde vi att det var dags och såhär glada var vi för det. Men vi åkte hem igen efter ett tag och kollade på Nordisk naturfilm på svt play.

Men ett par timmar senare var det liksom lite mer på allvar!

Efter 2 dygn såg det ut såhär och vi hade fått en flicka 54cm lång och 4635gram tung. Doktorn är på besök.

Idag fick vi fara hem och ute blåser det höststorm så mössa ska det vara på de små!

Pappa kör lugnt och stadigt, så försiktigt att man tutade på oss. Förlåt!

Väl hemma det efterlängtade samtalet till storasyster med guldklimpen på armen. Ska bli spännande att se vad för frilufsaktiviter vi tre får ihop framöver.

 u

I väntans tider

Ja det händer som sagt ingenting på bebisfronten just nu. Så vi åker runt lite och när man ändå är där så tar jag lite bilder. Översta bilden är från Virsehatt, där lagade vi mat på spritköket innan vi for vidare till Danska fall.

 

I Halmstad hamn brinner det ju som tusan och det har det gjort sedan i fredags, men nu pratar man om att det kanske skulle kunna gå att släcka. Vilken väldans tur att att det inte var västliga vindar! Fler bilder på www.flygfotografen.se

Vi ska bli föräldrar!

Hejsan

Nu var det längesedan vi gjorde ett nytt frilufsinlägg. Det beror inte på lathet denna gången utan mest på att vi har pysslat och boat som det heter. Vi ska nämligen ha barn nu i  September. Kram Milla o Daniel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
1 2