Letar återigen efter vildsvin

IMG_8033

Ja så var det dags igen, igår i skymningen vart jag till skogs, bytte taktik, satt still, men visst det krävs en hel del lycka till för detta projekt, känner jag. Men jag har sett pärlband av svin förut så helt omöjligt är det inte. Såhär mörkt hann det bli innan jag vände näsan hemåt igen.

IMG_8030

Spår finns i massor. Minns speciellt ett ställe i somras där de passerade en väg. Först ett lerdike på ena sidan och blöta klövar på vägen och inne i skogen på andra sidan skitiga löv längs stigen. Måste länka till ett gammalt inlägg annars känns det ju torftigt med inlägg utan bilder på djur, och man kan ju lätt få för sej att jag far med osanning, så här kommer det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
No comments yet.

Lämna ett svar

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes