Vildsvinssafari

IMG_6585

 

En ledig dag, eller i alla fall halva dagen. För några månader sedan så såg vi en jätteflock med Vildsvin som skulle över vägen strax bortanför där vi bor. Nu har det gått en tid så antalet är kanske lite tillspetsat men de var säkert ett 20-tal både stora men mest små. Tänkte att det var väl en jädrans otur att kameran inte var med men så är det ju oftast. Men idag så cyklade jag iväg o tänkte gå en sväng o bokhultet, men det är väl ingen ide att ta fram o byta till bamse objektivet, nä det får va! Gick väl en 10 meter in i skogen inann det brakade till o en familj tog till flykten men inte så långt innan de vände näsan mot mej o kollade in vad jag var för en prick. Tog ingen bild på familjen då jag hade fel objektiv på kameran. Har bara ett hus för tillfället. Men hittade deras legor och det fick bli en bild på de istället, titta så mysigt de har gjort i ordning med löv.

 

IMG_6589

På väg hem satte mej på cykeln o började trampa så smått, men vad är det som kommer där på åkern, jodå 2 vilda svin. Nu fick jag äntligen igång kameran och kunde ta några bilder. Fina de är!

Share

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Responses to Vildsvinssafari

  1. Björn E. 9 april, 2013 at 05:04 #

    Helt makalös bild, tagen i rätt ögonblick, luft framför på ett motiv som rör sej.
    Roligt att de finns de där djuren….

Trackbacks/Pingbacks

  1. Letar återigen efter vildsvin | FRILUFSA.SE - 7 januari, 2015

    […] Spår finns i massor. Minns speciellt ett ställe i somras där de passerade en väg. Först ett lerdike på ena sidan och blöta klövar på vägen och inne i skogen på andra sidan skitiga löv längs stigen. Måste länka till ett gammalt inlägg annars känns det ju torftigt med inlägg utan bilder på djur, och man kan ju lätt få för sej att jag far med osanning, så här kommer det. […]

Lämna ett svar

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes