Vildsvins spaning

IMG_7976

Idag en tur till Göteborg, var sugen på ett pitstopp på Scandinavianphoto i Mölndal men det försvann på vägen någonstans, tidsbrist, skönt att slippa. Kan hamna där typ 1 gång varje år men köper aldrig något. Köpstoppet fungerar!

Igår så vart jag en sväng till vildsvinsmarkerna som ligger lite öster om Fyllinge. Solen var på väg ned så tiden var knapp om det skulle vara möjligt att fota. Gick längs med åkermarken,  gräset var fruset och det knakade då jag gick fram. Men det kan fungera ändå är min erfarenhet, de är liksom så nyfikna på vad det är som dånar fram och då kan man få se detta spännande djur. Hur gick det då, bra med en promenad men inga vilda svin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Responses to Vildsvins spaning

  1. Farmor o Farfar. 5 januari, 2015 at 09:00 #

    Vi mötte er på E:6an, ni på väg norrut. Men jag hade jobbet o sköta så vi kunde inte stanna…

    Måste ju sköta Lilla Snickeriets leveranser, ja… Kramar till alla..

    • Daniel Johanson 6 januari, 2015 at 08:07 #

      Det missade vi totalt. Bra att du levererar. På återhörande.

Lämna ett svar

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes