Fotoutflykt

_MG_0834

Idag vaknade jag tidigt, nästan som om det vore vardag och arbete, men Lördag är det. Lastade cykelvagnen med videokamera, stillbildskamera och ett sug efter att fota svartfåglar. Jodå de var på plats ochn redan när jag cyklade in mot stan så mötte jag stora flockar med Kajor som lämnade stan i flockar. Vore spännande att veta var de är på dagarna men man kan kanske gissa att de går på åkrarna och plockar för att till kvällningen dra in mot stan igen. Man säger att de känner sej tryggare då det är glesare med exempelvis Duvhök. Även någon grad varmare sägs vara ett av skälen, men ingen vet.

_MG_0842

Tog några scener på mina vänner Råkorna till min kommande dokumentär om Råkor i stan. Nu väntar jag på att kunna filma inledningscenerna som ska vara tagna i riktigt ruskväder och det kan inte vara långt borta.

IMG_7870

Vände åter hemåt efter att ha varit vid söderpiren ett tag och kollat in reningsdammarna, mest Vigg och Gräsänder bjöds det på.

IMG_7874
Tuva väl påpälsad för en utestund i de sista solstrålarna för dagen.

Tack för att du läste! Kommentera gärna om du har en stund över.

[jamiesocial]

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *