Archive | Gopro

Vinterrusta

DCIM102GOPRO

Nu är sommaren verkligen slut och den första isen har lagt sej i viken. Har bommat igen stugan för iår men jag längtar redan till att vi kan sitta och äta frukost ute igen.

DCIM102GOPRO

Här ser man Lillön och långön ock fikaön. Roade mej med att lägga örat mot bikupan och vilket mysigt surr man hör från insidan. Man blir liksom bara glad av det och hoppas nu att dom har tillräckligt med mat och att dom inte fryser i vinter.

DCIM102GOPRO

3

Laxvik från marken sett

IMG_1686

Redo för “take of med Easystar” betyder bara att hiva iväg. Gopron sitter monterad ovanpå nosen i original gopro skalet men jag har tagit bort linsskyddet i undervattenshuset i tron om att mindre glas ivägen borde ge något lite skarpare bilder. I alla fall så blir det ju en glasyta mindre med eventuellt damm men straffet är ju att kameran sitter oskyddad. Det värsta jag vet är kameror som är som nya men ändå för gammal för att använda, så hellre repig lins än en som är som ny men det har under tiden kommit nya modeller som gör den gamla mer eller mindre oanvändbar. Har nu äntligen tycker jag fått till en bra kamera infästning på nosen, inte helt enkelt att fästa starkt men ändå så att den kan lossna försiktigt vid hård landning. Kommer inlägg om det senare i bloggen.Tuva har med sin potta i fält och det är himla bra, näst efter att ha med gasköket i fält skulle jag vilja påstå att det är bland det viktigaste för snabbt enkelt frilufsliv med barn.

IMG_1713

Ett flygplan har en fördel framför multikopter och det är att man på kort tid täcker av ett större område som man vill plåta.

IMG_1768

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
0

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes