Fågelskådningsabstinens

_I0A6332

Sådär nu har man enats om ett gemensamt klimatavtal i världen, och alla inblandade är lyriska och gråtmilda. Himla bra att man fått till ett avtal vilket jag inte trodde skulle vara möjligt. Hoppas bara att när man har fått upp diplomet och ska börja handla att det inte stannar där. Men vi får se! Vårt bidrag som jag tänkte utveckla ytterligare är att fortsätta att alltid köpa ekologisk mat då det finns att välja. Efter jul åter skaffa tågkort till jobbresorna. Cykla mer!

_I0A6335

Sidensvansar på span efter bärbuskar kan man gissa, eller så solar de helt enkelt bara.

_I0A6455

Finns det något vackrare än Sångsvanar som flyger och låter, nästan lite drömskt.

Vart en sväng för att försöka fota Strömstare men det blev inget alls då vattenståndet var för högt så antagligen var det inget bra ställe för Strömstare där. Det var dessutom sent på kvällen så ljuset hade nog inte räckt till. Så nu väntar och längtar jag efter snö och då ska det bli en tur till mina gamla tassemarker vid Ån mellan Holmsjön och Färgensjön strax utanför Hyltebruk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *