Getterön

_I0A6234

Millan skulle bada på spa i Varberg och för mej betyder det att jag blir bjuden på hotellfrukost och sedan så ska jag o Arvid i detta fallet vänta i 4,5 timmar (Tuva var hos farmor o farfar. Det blåste och regnade på tvären. Vi drog ut till Getterön för o titta på örnar och fika.

_I0A6277

Arvid sov så vi gick cykelbanan norrut och på en åker intill stod en Vit stork. Inte helt vanligt men ryktet säger att det finns 2st som håller till i området så det var ju bara o kolla runt.

2015-11-27 13.55.47

Utsikt från cafeet och till vänster finns örnåteln. Och jodå 2 örnar fick vi se. Men det här med spa är inget för mej, känner mej faktiskt riktigt sliten och genomblåst så det får inte bli för ofta. På återhörande.

Ringde förresten till Lantmännen om deras katastrofalt dåliga holkar, man lovade att kolla upp och återkomma och det har inte skett ännu. :-(. Återkommer med info om och när det händer något i holkfrågan. Ska bli intressant!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *