Cykelväder

 Några bilder från helgens cykelturer. Översta bilden är från strandpromenaden i Varberg. Blev ett par mil kors o tvärs.

Ett litet avbrott för just nu så är det en Grävling framme och äter vid fågelmatningen, wow vilket djur, hörde ett ljud men vet inte om det kom från grävlingen eller om det var något som varnade.
Har en lampa tänd rakt ut mot matningen och det verkar den inte ha ont av, tog ett par bilder men det blev inget vidare, för mörkt!

De andra bilderna är från Torekov och på båten Albatross som har varit ett varv runt jorden, men nu är pengarna slut och besättningen ger sin ögonsten lite omvårdnad. (Tack för de spännande historierna kring erat äventyr) En av killarna berättade bland annat att ju fattigare människor de  stötte på desto mer gästfrihet, och så pekade han upp mot husen i Torekovs hamn och tillade att här får du inget gratis! I sommar kommer den att ligga i Helsingborg och var ute på lite helg seglatser.
Ägnade några timmar att ströva omkring i hamnen och ta lite bilder, till vad får ni se lite längre fram.

Nu blir det till att klura ut hur man kan fotografera grävlingar i mörker.

 

img_2324

 

img_2279

 

img_2259

 

img_2258

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments

  • Hmmmmm, känner inte riktigt igen den gamla röda Avantin, han har väl inte gått och köpt en Nishiki-racer. Men det är riktigt, man skall ha många cyklar i garaget!

  • Har fått pyspunka på Avantin, det värsta av allt!

    Jo Avantin är fin men det är ju en renodlad flatbarracer och där finns inte plats för mer än 25 mm däck och det är lite i klenaste laget för de vägar som bjuds här uppe i obygden. Blev en Nischiki efter att ha klurat några halvår. Det är en riktigt fin cykel o mångsidig dessutom. Har precis varit på fabriken och hämtat ut en paket hållare o en lowrider till mina Vaude väskor så nu kan man åka på långfärd också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *