Min lilla dröm

IMG_6471

Fick en bild från en nöjd kund och det är ju såklart superkul. Vad en sån bild har på frilufsa bloggen att göra kan man kanske undra, men det är en del av min dröm att få möjlighet att styra över min vardag  genom mitt lilla företag och på sikt kanske få mer tid att frilufsa.
Tänk om man fick möjlighet att bara ägna ett år åt att studera kråkor eller göra en film om livet i Aktse, det skulle i alla fall jag vilja göra. Läser en bok om 4a timmars arbetsvecka, för många kanske det låter tokigt, speciellt för de som är inne i det stora hjulet. Men matematiken är enkel, antingen ruskigt bra lön 🙁  så man inte behöver jobba så mycket (kräver en arbetsgivare som det passar) eller så väldigt små utgifter. Digital nomad är en sådan som kan bo och leva varsomhelst med sin dator.

www.lamparm.se

Ha en fin dag alla!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *