Liten rapport från båtmässan

Så var det dags för båtmässa, fast det var med blandade känslor då solen sken på vägen upp och då är det egentligen förbjudet att vara inomhus men det var lite försent att avstyra så vi följde planen.
Ganska lite folk och faktiskt lite båtar mot föregående år, kan det vara kristiderna som avspeglas eller så var det bara slumpen.

 

img_20881

img_20812

img_20871

Intressantast var det att prata med killarna på reval kayaks.  Deras kajaker är lite fula eller så är det bara lite ovant, förstås så har alla formerna kommit till av olika orsaker och det verkar väl genomtänkt. Lång rak köl linje, sittbrunnen placerad långt bak, styrpinne, urtag för nära skrovet isättning av paddeln osv.  Och det är väl bra om man har bråttom och vet att man ska rakt fram. Och hade man haft gott om P och ett riktigt kanothus för förvaring så vore en commander mitt val, 2a från vänster. Kontruktören heter Yakovlev men det är inte samma kille som har gjort de välkända Yak konstflygplanen, var bara tvungen att fråga.

 

 

img_2086

Marstrands Caribou kajaker

img_2092

Point 65

img_2094

Trapper

img_2091

Erik hittade sin båt och klev ombord och provkörde och allt kändes bra, men det var något med alla de där nollorna på prislappen som krånglade så det verkar inte ha blivit någon affär.

img_2097

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *