Paddelsugen

img_3209

Gick 1,5 mil idag med kikare om halsen längs med Nissan norrut. Tanken var att om man tog kanoten på kärra så kanske det skulle gå att lägga i vid ålafisket i Färgaryd och paddla hem. Men det visar sig snart att inte ens det skulle vara möjligt då det bitvis ligger is på den strömmande Nissan. Så det blir till o trösta sig med att kolla på bilder från förr, då solen sken och det var svaga vindar och spritköket startar på första stickan osv, allt var perfekt, det är väl inte så att man glömmer?

img_0014

Paddelkompis Lars Nilsson – www.eventphoto.se

img_0029

Sill till midsommar

img_0042

 

Ja det var det här jag menade, det är jag som tältar där borta mitt i vattenpölen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *