img_9252-2

 

Japp så var det nytt år, med finanskris o krig i Gaza. Vet inte riktigt vad man ska göra åt varken det ena eller andra, så det är väl som det är med det. Men det jag vet är att när det är minus 10 grader så lägger sig isarna, härligt! Förvisso långt till paddelsäsong men  det är helt okej bara det är vinter, ja alltså riktig vinter!

 

img_7522

 

På fotofronten är suget att fota större än förmågan, efter en ganska lång tid med gråväder så blir det inte riktigt som tänkt. Sångsvanarna sträcker söderut och kniporna spelar i Nissan så motiv finns men det blir liksom inget. Slängde de senaste veckornas bilder inte så många men 3 mappar om några hundra bilder, skönt! En sommarbild på Mindre Strandpipare får duga för dagen. Beställde förresten ett nytt mobilt gömsle idag, såg i alla fall helt ok ut på bild, kul!

 Lata dagar! Slutar med frontpage hemsida och kör wordpress i stället, verkar hur stabilt som helst, enkelt att uppdatera så det verkar helt ok. Förvånad själv men det känns som att jag har häng på det hela!

Tänkte ta mig friheten att skriva om friluftsliv o foto och modellflyg, japp så får det bli.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *