Vardagsbetraktelser och husbygge

frilufsa-1433

Vårt husbygge fortsätter och vi försöker och vill gärna vara där hela tiden men vardagen i form av arbete, gympa och lite frilufsliv ska hinnas med. Men denna helgen var det städning och sortering som stod på agendan och gissa om vi sett fram emot det hela veckan. Kallt som i Sibirien men solen kämpade på men det var långkalsonger på som gällde. I Ryssland vinner Putin med 76% av rösterna och valdeltagandet är 67%, inte dåligt. Medierna pratar bara om valfusk, jag vet inte kan det verkligen vara så omfattande att det har någon betydelse? Vi drömmer om att odla och letar efter hästgödsel, har hittat några hästgårdar ganska nära, ska ta mod till mej och fråga om det kan tänkas gå att få loss lite skit.

frilufsa-1436

Muraren har glömt kvar sina verktyg i hinken.

frilufsa-1438

Tuva samlar på rör. Vi sorterar allt och kör själva till återvinningen i den mån vi hinner, gillar inte att lämna in en osorterad container. Vi är lite förvånade hur lite skräp det blir på ett helt hus.

frilufsa-1445

Hus ska detta sitta ihop undrar man ju.

frilufsa-1447

Sådär ja!

frilufsa-1448

Energin tryter och Tuva myser in sej med film och Arvid sover under den bruna jackan.

frilufsa-1449

Vi visste inte riktigt vad vi skulle göra med vår stora hög, fler har fraktat bort den och fått hem ny jord men vi valde att behålla den och det är vi glada för. Känns som att det är ganska fin jord, förvisso full med rötter och grenar men sånt går ju att ta bort. Man vet ju inte alls vad man får för jord om man beställer ny jord.

frilufsa-1451

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One comment

  • Björn Ekström

    Häftiga bilder, vi gläds med er och ert nya hus, så ska det se ut, japp. Ni kan fixa allt!

    Kramar till alla från oss i skogen….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *