Archive | Staika

Lilla Snickeriet är öppet.

2015-08-03 07.58.22Min far snickrar på duktigt i sommar, själv har jag semester. Helgens beställningar kör vi till terminalen med cykel o cykelvagn. Egentligen borde nog det ultimata jobbet vara cykelbud. Vi skickar med Schenker (men denna lastbilen stod bra till för denna symboliska bild) som har något klimatkompenseringsprogram som verkar okej.

2015-08-03 07.59.31

Fullt lass!

 

3

Fågelbordet

_MG_1073

Full aktivitet i fågelbordet! Pilfinken är en näpen fågel. Fågelbordet kostar 420:-. Vill du att jag skickar ett till dej? I så fall skicka ett mejl till daniel@staika.se

6

Min lilla dröm

IMG_6471

Fick en bild från en nöjd kund och det är ju såklart superkul. Vad en sån bild har på frilufsa bloggen att göra kan man kanske undra, men det är en del av min dröm att få möjlighet att styra över min vardag  genom mitt lilla företag och på sikt kanske få mer tid att frilufsa.
Tänk om man fick möjlighet att bara ägna ett år åt att studera kråkor eller göra en film om livet i Aktse, det skulle i alla fall jag vilja göra. Läser en bok om 4a timmars arbetsvecka, för många kanske det låter tokigt, speciellt för de som är inne i det stora hjulet. Men matematiken är enkel, antingen ruskigt bra lön 🙁  så man inte behöver jobba så mycket (kräver en arbetsgivare som det passar) eller så väldigt små utgifter. Digital nomad är en sådan som kan bo och leva varsomhelst med sin dator.

www.lamparm.se

Ha en fin dag alla!

2

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes