Archive | Vegetariskt

Taggad på uteliv!


_MG_0885

Så efter Fredagens lyckade tur så fanns det ny kraft på Lördagen, men vart ska vi bege oss?  Villrådiga som vanligt så åkte vi ändå mot stugan, då det enda konkreta som sällskapet kunde få fram var att Milla ville basta. Vi har förvisso bestämt att sedan tidigare att det får banne mej vara ganska så bra väder nästa gång vi ska dit. Men det blev så ändå för snacka om att det var kylslaget och ruggigt och när man har suttit i bilen så är det en kraftansträngning likt en sydpolen expedition att komma ut.

_MG_0914

Det blev i alla fall gasköket igen vilket betyder gasmat 2x i rad, bra jobbat!

_MG_0915

Plockade ihop dessa ingredienser hemma och då ska vi se  vad för konststycke som krävs för att få detta att bli något gott!

_MG_0919

Ja jag är lite stolt över min nya kniv som jag köpt på mellandagsrea. Nöjd med den!

_MG_0922

Efter förhandling så blev det att äta inomhus och jag höll med efter att ha blivit lite genomblåst på min post vid grytorna. Kallt som tusan inomhus också trots bamsebrasa och elfläkt.

_MG_0925

Vad tycks? Använder bladpersilja som sallad då den är betydligt mer hållbar (fast denna är lite vissen) än salladen man köper just nu.

 

 

1

Liv utan bil

_MG_3347

Idag fick Tuva o jag ett erbjudande om lunch på stan, så det siktade vi på. När vi tittade ut så regnade det kraftigt och blöta snöflingor singlade mot marken. Som sej bör så frågade jag Tuva om vi skulle ta bilen eller cykelvagnen till stan? Svaret kom direkt: cykelvagnen. Vem kan säga emot det kloka svaret?

_MG_3351Paraply ska med!

_MG_3352

Vi lämnade en lamparm som skulle till Stockholm på Schenker terminalen.

_MG_3356

Storatorg i Halmstad anlände vi till efter 6 km trampande, härligt!

_MG_3364

Vi satsade på ett rawfood cafe som nyligen har öppnat på Hantverksgatan i Halmstad.

_MG_3368
Säkert nyttigt värre, gott var det i alla fall.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
0

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes